ماشین زمان

ماشین زمان

مدت مدیدی است، فکر می‌کنم با زمان مشکلی مبهم و پیچیده دارم! پذیرش و تایید احساسم که می‌گوید زمان خیلی سریع‌تر از قبل می‌گذرد برایم سخت و دردناک شده است. «زمان مثل برق و باد می‌گذرد»، جمله ای که یک دهه قبل مفهومش را به درستی درک نمی‌کردم، ولی این روزها دارد تکانم می‌دهد.

اگر شما هم مثل من با این معضل مواجه هستید، به ناگزیر تایید می‌کنید که هر چه در زندگی جلوتر می‌رویم سرعتِ گذر زمان برای ما شتاب بیشتری می‌گیرد و در حال تجربه حس ناخوشایندی در این زمینه هستیم. آیا واقعا زمان نسبت به سال‌های قبل زودتر می‌گذرد؟ و اصولا چرا باید زودتر بگذرد؟

مسئله پیچیدگی گذرِ زمان یک تجربه شاید ماورایی و خیلی عجیب باشد که از سنی به بعد درگیرش هستیم یا خواهیم شد. تئوری‌های مختلفی برای توضیح علت گذر سریع‌تر زمان و نسبت آن با بالاتر رفتن سن مطرح شده و در این زمینه تحقیقات و پژوهش‌های مختلفی هم صورت گرفته، در یکی از این بررسی‌ها درباره سرعت حرکت زمان از رده‌های سنی مختلف نظرسنجی شد و نتیجه این بود:  افراد مسن‌تر اغلب تصور می‌کردند گذر زمان سریع‌تر است. وقتی از آن‌ها خواسته شد توضیح بدهند، افرادی که بیشتر از چهل سال داشتند، اظهار می‌کردند زمان در دوران کودکی‌شان آرام‌تر می‌گذشت.
.
اگر شما هم جزو دسته‌ای از افراد هستید که معتقدید در کودکی زمان دیرتر می‌گذشته و نسبت به تغییر سرعت زمان حس خوبی ندارید، باید مغزتان را فریب دهید و به گذشته، به کودکی و نوجوانی برگردید! البته بدون ماشین زمان!

❇ تغییر: کودک مرتب در حال رشد و تغییر است. بنابراین مدل مو، لباس‌ها و کفش‌هایش مرتب عوض می‌شود. به حال خود نیم‌نگاهی بیاندازید آیا تغییری در خودتان و ظاهرتان نسبت به چند سال گذشته می‌بینید؟ چند سال است با همین مدل مو و لباس‌ها هستید؟ تغییر کنید هم خودتان، هم لباس‌هایتان و صد البته روحیه‌تان!

❇ تحرک: ضربان قلب و سرعت سوخت‌وساز بدن یک کودک بالا است. با افزایش سن اما ضربان قلب آهسته‌تر و سرعت سوخت‌و‌ساز بدن نیز کاهش می‌یابد. به این‌ها می‌گویند ساعت بیولوژیکی بدن و من نمی‌خواهم بیشتر درباره‌اش توضیح بدهم، جز اینکه باید ساعت‌تان را با دوران کودکی کوک کنید‌!  ضربان قلب و متابولیسم بدنِ شما باید افزایش پیدا کند. پیاده‌روی روزانه داشته باشید، ورزش کنید. چای سبز بنوشید و تلاش کنید زندگی پرتحرک‌تری داشته باشید.

❇ تجربه: از روزمرگی بپرهیزید. روزهای‌تان را شبیه به هم ادامه ندهید. مثل یک نوجوان که دوران بلوغ را می‌گذراند در حال اکتشاف و تجربه‌های جدید در اطراف‌تان باشید.

❇ آموزش: در نوجوانی همیشه در حال آموختن بودیم، همگی بخاطر داریم، یک ساعت کلاس ریاضی یا عربی بیشتر از یک ساعت زنگ پرورشی طول می‌کشید. منفعل نباشید، یک حرفه، یک هنر، یک زبان، یا هر متشابه دیگری را بیاموزید.

❇ خاطره:دوران کودکی و نوجوانی شما سرشار از خاطره‌های شیرین است. با گذشت زمان شما، دوستان و عزیزان زیادی را از دست داده‌اید و شاید تعداد افرادی که بتوانید با کمک آن‌ها برای سال‌های آینده‌تان خاطره بسازید کم باشد، ولی از خاطره‌سازی غافل نشوید، مغزتان به آن نیاز مبرم دارد.

نظریه نسبیت می‌گوید وقتی جسمی حرکت کند زمان برایش کندتر خواهد شد، این یعنی حرکت بر زمان تأثیر مستقیم دارد! بیایید کمی تکان بخوریم و بر سر زمان آوار شویم!

 آدرس کانال تلگرام من https://t.me/toobavatankhah

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست های مرتبط